HAKKIMIZDA

Hakan Ege Teknik Soğutma olarak Manisa’da tüm markaların Klima, Çamaşır Makinası ,Bulaşık Makinesi ,Buzdolabı ,Fırın, Kombi,Kurutma Makinesi ,Derin Dondurucu gibi hayatımızı kolaylaştıran elektrikli ev eşyalarının tamir bakım servis hizmeti sunmaktayız.

Hakan Ege Teknik Soğutma olarak tamir arıza onarım işlemlerinde teknik ekibimiz öncelikle yerinde onarım işlemini eğer olamayacak bir işlem ise atölyeye taşıyarak onarım işlemini tamamlamaktadır.

Yapılan işlem ve değişen parça Hakan Ege Teknik Soğutma güvencesi ile garanti vermekteyiz. Beyaz Eşyalarınızda oluşabilecek her türlü tamir,arıza, bakım işlemlerinizi büyük bir titizlikle yapmakta müşterilerimizin memnuniyetini vizyonumuz sayarak o doğrultuda hizmet vermekteyiz.

Teknik servis alanında geçirdiğimiz yıllar ve arkamızda bıraktığımız memnun müşteriler, firmamızın her geçen gün daha da büyümesini sağlamaktadır. Bunun bilincinde olarak, gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarda kaliteli hizmeti hizmet bölgemiz içindeki herkese en hızlı biçimde ulaştırmak için çabalamaktayız.

WhatsApp